3 Läs mer >>

        Hängselbyxor och Sommarhatt till en liten Sommartjej!

Flodhästar till en...

1 Läs mer >>

Jag fick förfrågan på en lagom tunn sommarmössa de dagarna då det faktiskt var sommar och varmt och tyckte väl inte att det lät så inspirerande. Men senaste veckan ändrader jag mej! Regn, regn, regn och blåst varje dag nu och bara någon grad varmt. Fyyyy! Så på med mössan! Går att beställa för den som vill ha mössor i sommar och framöver. De är övre är av mjuk och skön Bomullsjersey -  95 % Bomull och 5 %.  Lycra. De nedre av bomull. Andra tygval? Se under rubriken "Mina tyger"!

Mössor på sommaren...

0 Läs mer >>
Dessa tyger är Interlock, Jersey, Velour och Stretchjersey. De är från Jofotex, Mjukatyger, Stoff&Stil , JNY Design m fl...Jag ska lägga ut mera bilder så småning om. Måste sortera upp lite grann på hyllorna!  Det blir så rörigt när man blir ivrig  och vill sy av ett tyg som naturligtvis ligger längst under.... Undrar du över något tyg så fråga gärna!

Lite av mina mjuka...

0 Läs mer >>

.

 

Den här ska min kompis Karin ha!
Hon vill få plats med mycke grejjer så den är extra stor!

Mera Väskor till s...

4 Läs mer >>

Jag blev så sugen på att sy en Väska. Letade efter en med rätt stil som är lagom stor. Bland alla som sytt  hittade jag  en väska som linnzan hade gjort och lagt ut beskrivningen till!  Jag sydde den här och blev så nöjd! Tusen Tack för ett superbra mönster! Jag har nu sytt 2 stycken till mina döttrar. Och det blir nog många fler skulle jag tro...  i olika tyg mönster.
Den är fodrad och har 3 mindre fickor innuti för lite smått och gott.

VÄSKA!